Alu balkonske i dvorišne ograde

csm_001Titel_LatteP91816335_8fd083833f

Najvažnija sporedna stvar u svetu građevinarstva pri izgradnji nekog objekta je ograda. Aluminijumske ograde su estetskog i modernog karaktera, prilagođene su za najrazličitije situacije montaže i samim tim postoji velika kreativnost u njihovoj izradi.

Ako se odlučite da za Vaš stambeni objekat ili poslovni prostor izaberete ograde ili gelendere od Aluminijuma – Nećete pogrešiti! Radi se o materijalu koji je u građevinarstvu u pravoj ekspanziji. Zbog svoje jednostavne i brze montaže, lakog održavanja, dugog veka trajanja i konkurentne cene u odnosu na druge materijale, zauzima vodeće mesto u modernoj arhitekturi.
Kombinacijom aluminijumskih profila (šipki) i spoljnih elemenata dobijaju se razni oblici prilagodljivi Vašim zahtevima.
Izrađuju se od plastificiranog i eloksiranog aluminijuma prema vašim merama i narudžbini izabranog modela. Ograde možemo farbati – plastificirati u bilo kojoj boji.

Veliki izbor dezena i izbor kvalitetnih materijala, same izrade i ugradnje aluminijumskih kapija i ograda, dovela je naše ime u sam vrh preduzeća koje se bave ovom delatnošću.

Vrhunski odnos cene i kvaliteta!